FORMACI脫N VAL

La formaci贸 que la Mancomunitat planteja per a persones en situaci贸 de desocupaci贸 respon a les necessitats del mercat de treball, i la complementarietat amb els servicis que s’oferixen a nivell local.

 

group_entre

Amb la finalitat d’optimitzar l’ocupabilitat de les persones en situaci贸 de desocupaci贸, en el nou entorn laboral, perqu猫 si som com tots els altres, no destaquem de la resta de professionals que competixen per les mateixes oportunitats. Este programa es comp贸n de la trilogia de tallers amb tem脿tica centrada en la recerca d’ocupaci贸, a passar de ser un candidat “normal” a un candidat “cinc estrelles”.

Al mateix temps, els avan莽os tecnol貌gics han transformat per complet les nostres vides i les xarxes socials s贸n les principals mecanismes de treball. Manejar les xarxes socials en un 脿mbit professional per a posar en contacte a persones amb persones, i a persones amb empreses, 茅s un dels principals objectius d’esta formaci贸, establint mecanismes de networking que potencien les possibilitats de trobar una ocupaci贸.

Ja no n’hi ha prou amb preguntar a un ve铆 si coneix a alg煤 que puga proporcionar un treball, ni tampoc n’hi ha prou amb fer un curs que augmente la nostra ocupabilitat. La recerca d’ocupaci贸 tradicional cada vegada oferix menys resultats. Ara cal ser m茅s creatius, aprendre a vendre’s, modernitzant-nos i passar a l’acci贸.

Objectius

  • Millorar la capacitaci贸 i el reciclatge de les persones desocupades de la comarca per a incrementar la seua adaptaci贸 a les noves necessitats de l’entorn laboral.
  • Realitzaci贸 de tallers, monogr脿fics en aspectes professionals rellevants per a activar l’economia i millorar l’ocupaci贸 en la comarca.

Alguns exemples